VoetgezondheidscentrumMeer informatie over Voetgezondheidscentrum Reusel

logo-voetgezondheid-basemansHet voetgezondheidscentrum Reusel is bij ons in het pand gevestigd. In het Voetgezondheidscentrum Reusel werken verschillende disciplines samen om u als klant hulpmiddelen en diensten te bieden die het lopen vergemakkelijken en mobiliteitsklachten verlichten. Deze disciplines zijn:

•  Podotherapie Van de Kracht
•  Adams Orthopedische Schoentechniek
•  Pedicure Basemans
•  Pedicuresalon Annemarie Duis
•  Cora Rombouts BV Therapeutisch Elastische Kousen

Podotherapie

Een podotherapeut is een paramedicus welke gespecialiseerd is in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten die ontstaan vanuit een niet goed of afwijkend functioneren van de voeten. Dit kunnen klachten zijn aan de voeten, de enkels, de knieën, de heupen en/ of de rug. Ook klachten ten gevolg van diabetes of reuma worden behandeld door een podotherapeut.

Orthopedische Schoentechnieken

Als confectie of semi-orthopedische schoenen niet meer toereikend zijn voor uw voetproblemen, kunnen er ook maatschoenen vervaardigd worden. Adams orthopedische schoentechnieken houdt zich al sinds 1970 bezig met het vervaardigen van orthopedisch schoeisel , semi-orthopedisch schoeisel, orthese, prothese, verbandschoeisel, steunzolen en allerlei andere voorzieningen die voor u het lopen aangenamer en makkelijker maken.

Pedicure Basemans

Een pedicurebehandeling bestaat uit de verzorging van de nagels in lengte en vorm. Ook het verwijderen van eelt en likdoorns en kloven behoort tot de behandeling. Dit gebeurt zowel handmatig als mechanisch. Voor de mechanische afwerking wordt gebruik gemaakt van een moderne, met alcohol gekoelde freesmotor.

Pedicuresalon Annemarie Duis

Naast de gewone pedicure is er ook een pedicure plus. Zij beschikt zowel over de aantekening voor de diabetische voet als over die voor de reumatische voet. Naast gewone pedicurebehandelingen volgens de nattechniek, kunt u hier ook terecht voor pedicurebehandelingen aan diabetische en/of reumatische voet.

Therapeutische Elastische Kousen

Therapeutische elastische kousen worden voorgeschreven aan mensen die beenklachten hebben. Therapeutische elastische kousen zijn kousen die bedoeld zijn om extra druk te geven aan een ledemaat, meestal om de ophoping van vocht tegen te gaan. Door de extra druk verplaatst het vocht zich deels en de afvoer van vocht door de bloedvaten verbetert.

De expertises van het Voetgezondheidscentrum in rechtstreeks contact met de schoenwinkel van Basemans, gespecialiseerd in eigentijds comfort, geeft extra krachten om beter te kunnen lopen. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Klik hier

Openingstijden winkel

Maandag   9.00 - 12.30  en  13.30 - 18.00
Dinsdag  9.00 - 12.30  en  's middags gesloten
Woensdag  9.00 - 12.30  en  13.30 - 18.00
Donderdag     9.00 - 12.30  en  13.30 - 18.00
Vrijdag  9.00 - 12.30  en  13.30 - 20.00
Zaterdag  9.00 - 17.00

Bakkerstraat 10 - 5541 VC Reusel